Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
технолог ТОВ "Фанера Прожект" мережа ресторанів <p>- розробка та впровадження нового меню;</p>
<p>- розробка нормативно технологічної документації;</p>
<p>- презентація та навчяння нових страв; </p>
<p> - контроль за дотриманням технологічного процесу;<strong></strong></p>
<p>- впровадження новітніх технологій;<strong></strong></p>
<p> - організація робочого процесу;<strong></strong></p>
<p> - відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);<strong></strong></p>
<p> - проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;<strong></strong><br /></p>
<p> - проведення внутрішніх аудитів<strong></strong>.<br /></p>
<p><strong></strong></p>
Завідувач підприємством громадського харчування ТОВ "Фрешес" <p>- ведення фінансово-економічної діяльності підприємства.<br /></p>
Провідний технолог ТОВ "Епіцентр К" <p>- розробка нормативно технологічної документації.(розробка ТК, ТІ, калькуляційні карти);</p>
<p><strong></strong></p>
<p> - розробка та впровадження нових страв;<strong></strong></p>
<p> - формування собівартості та продажної ціни;<strong></strong></p>
<p> - аналіз результатів діяльності (товарообіг, націнка, виробітки, списання, переоблік);<strong></strong></p>
<p> - планування та бюджетування;<strong></strong></p>
<p> - контроль за дотриманням технологічного процесу;<strong></strong></p>
<p> - впровадження новітніх технологій;<strong></strong></p>
<p> - організація робочого процесу;<strong></strong></p>
<p> - відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);<strong></strong></p>
<p> - організація та обслуговування банкетів, фуршетів. <strong></strong></p>
<p>- організація корпоративного харчування.</p>
<p> - проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;<strong></strong></p>
<p>- управління персоналом; раціональне використання трудових ресурсів;<strong></strong></p>
<p> - проведення внутрішніх аудитів<strong></strong></p>