Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
адміністратор ресторану Daily Dose <p>- відповідав за безперебійну роботу закладу</p>
<p>- контролював та коригував роботу команди (бармени, офіціанти, кухарі, адміністратори доставок, кур'єри, клінери), проводив атестації, навчав основам сервісу та продажів </p>
<p>- контролював касову дисципліну </p>
<p>- слідкував за складськими залишками/робив замовлення продукції</p>
<p>- працював в 1с</p>
<p>- вирішував конфліктні ситуації </p>
<p>- робив маркетингові дослідження ринку</p>
<p>- залучав підрядників: ді джеї, музиканти, ведучі, фотографи</p>
<p>- брав участь у формуванні нових пропозицій для збільшення кількості відвідувачів</p>
<p>- виконував доручення керівника з організаційних питань</p>
Менеджер з розвитку Фаст фуд "Галицька бульба" <p>?Аналіз ринку швидкої їжі, збір інформації по конкурентах, пошук "хайпів", які з'явились в сфері;</p>
<p>?Розробка стратегій залучення клієнтів: асортимент, реклама, розвиток сервісу;</p>
<p>?Налагодження операційних процесів, автоматизація бізнесу;</p>
<p>?Набір персоналу, створення лиця бренду, впровадження стандартів роботи;</p>
Адміністратор кафе Кафе "Ом ном ном" <p>?Набір, навчання, контроль та мотивація персоналу; </p>
<p>?Робота з постачальниками: контроль складу, складання бланку замовлень, пошук постачальників, прийом товару; </p>
<p>?Контроль касової дисципліни: відкриття, поточна робота та закриття зміни;</p>
<p>?Проведення інвентаризацій;</p>
<p>?Виконання доручень керівника, операційна робота; </p>
<p>?Комунікація з гостями, створення атмосфери гостинності, збір відгуків. </p>
Менеджер Лаунж бар "Hot Bawl" <p>?Аналіз фінансових показників </p>
<p>-формування фінансової звітності підприємства у тісній взаємодії з бухгалтерією;</p>
<p>-погодження з власниками бізнесу бюджету на зарплату, закупівлю продуктів, рекламу, проведення вечірок, та інших витрат, оптимізація цих витрат;</p>
<p>?Проробка меню</p>
<p>-аналіз трендів на ринку гром. харчування та лаундж барів;</p>
<p>-створення "хайпового" асортименту пропозицій по кухні, бару, табаках;</p>
<p>-оптимізація собівартості пропозицій закладу (страви, напої, кальяни) пошук найприбутковіших рішень, розробка спеціальних пропозицій;</p>
<p>?Набір команди</p>
<p>-створення концепції "лиць" закладу, формування параметрів відбору працівників згідно концепції;</p>
<p>-пошук кандидатів через сайти (ворк. юа та ін.), групи у соц. мережаж, особисті знайомства, проведення співбесід;</p>
<p>-навчання та адаптація працівників, вирішення конфліктних ситуацій, створення комфортного робого клімату, мотивація;</p>
<p>?Організація івентів</p>
<p>-створення концепції події;</p>
<p>-підбір dj;</p>
<p>-спеціальні пропозиції вечора;</p>
<p>-підрядники - фотограф, звукове обладнання, світло;</p>
<p>-pr події у соц. мережах, особисті запрошення блогерів;</p>
<p>?Розвиток реклами</p>
<p>-залучення smm менеджера;</p>
<p>-формування завдань;</p>
<p>-контент план;</p>
<p>-аналіз просування;</p>
Адміністратор ресторану Ресторан "Брудершафт" <p>?Набір, навчання, адаптація, та контроль роботи персоналу, індивідуальна мотивація та вирішення конфліктних ситуації в колективі ( HR менеджмент) ;</p>
<p>?Робота з постачальниками: контроль складу, оптимізація витрат на закупки, аналіз пропозицій постачальників та підбір вигідних пропозицій;</p>
<p>?Вирішення поточних завдань, виконання доручень керівника;</p>
<p>?Комунікація з гостями, збір відгуків, створення гостинної та привітної атмосфери, формування постійної клієнтської бази, вирішення проблемних ситуацій з гостями;</p>