Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.

Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!

Резюме: Керуючий ресторану, готелю, магазину (Україна)

  • Дата додавання:
  • Зарплата:
  • Місто: Україна
  • Досвід роботи: 6 рок. 8 міc.
  • Графік роботи:
  • Стать: женский

Досвід роботи

  • Операційний директор Мережа ресторанів азіатської кухні <p>Проєктна робота:</p>
    <p>аудит роботи мережі ресторанів по усіх підрозділах, включаючи бухгалтерію</p>
    <p>•</p>
    <p>оптимізація роботи мережі та окремих локацій по усіх підроздилах</p>
    <p>•</p>
    <p>Аудит роботи персоналу: оцінка, заміна, навчання, пошук нового кандидата</p>
    <p>•</p>
    <p>Налагодження сервісу та клієнтоорієнтовності, friendly сервіс</p>
    <p>•</p>
    <p>Планування стратегії розвітку</p>
    <p>•</p>
    <p>Робота з меню: аудит технологічної документації, постачальників (пошук та затвердження найкращих умов)</p>
    <p>•</p>
    <p>food cost, P&amp;L, kpi, ABS</p>
    <p>•</p>
    <p>створення стратегії упізнаваності, розвиток бренду, ребрендінг etc</p>
    <p>•</p>
    <p>CRM</p>
  • Операційний директор Мережа ресторанів кавказької кухні <p>Проєктна робота:</p>
    <p>аудит роботи мережі ресторанів по усіх підрозділах, включаючи бухгалтерію</p>
    <p>•</p>
    <p>оптимізація роботи мережі та окремих локацій по усіх підроздилах</p>
    <p>•</p>
    <p>Аудит роботи персоналу: оцінка, заміна, навчання, пошук нового кандидата</p>
    <p>•</p>
    <p>Налагодження сервісу та клієнтоорієнтовності, friendly сервіс</p>
    <p>•</p>
    <p>Планування стратегії розвітку</p>
    <p>•</p>
    <p>Робота з меню: аудит технологічної документації, постачальників (пошук та затвердження найкращих умов)</p>
    <p>•</p>
    <p>food cost, P&amp;L, kpi, ABS</p>
    <p>•</p>
    <p>створення стратегії упізнаваності, розвиток бренду, ребрендінг etc</p>
    <p>•</p>
    <p>CRM</p>
  • Керуючий ресторану Ресторан Балканської кухні <p>• Налагодження стабільної роботи ресторану</p>
    <p> • Комплектація штату (повний цикл)</p>
    <p> • Пошук, підбір, моніторинг та вибір постачальників</p>
    <p> • Просування у соцмережах</p>
    <p> • Навчання, мотивація, тестування та проведення тренінгів для персоналу сервісу</p>
    <p> • Контроль якості по всіх пидрозділах</p>
    <p> • Проведення переобліків та їх контроль по всіх підрозділах</p>
    <p> • Повна звітність власнику</p>
    <p> • Реклама закладу (повний цикл) - контроль та співпраця з маркетологом</p>
    <p> • Розробка меню (основне, ланчі, бранчі, сніданки та спеціальні пропозиції)</p>
    <p> • Моніторинг та аналіз роботи конкурентів</p>
    <p> • Збільшення ТО</p>
  • директор ресторана ТОВ Сушия <p>Комплектація штату</p>
    <p>Контроль робочого часу, нарахування зп, складання графіків віходу на роботу працівнікив</p>
    <p>Контроль витрат </p>
    <p>Забезпечення жіттєдіяльности ресторану</p>
    <p>Здорова атмосфера у колективі </p>
    <p>Поточна звітність та прогнози, планування (ABC, P&amp;L, kpi) </p>
    <p>Задоволені гості</p>
    <p>Контроль роботи усіх підрозділів </p>
    <p>Контроль за дотриманням HACCP, FiFo, контроль якості</p>
    <p>Замовлення необхідної продукції</p>
  • директор ресторана ТОВ ДЖАЗ КЛУБ <p>Забезпечення безперебійної роботі ресторану</p>
    <p> • Контроль роботи усих пидрозділів ресторану</p>
    <p> • Пошук, підбір та навчання персоналу</p>
    <p> • Ведення соціальніх мереж</p>
    <p> • Реклама</p>
    <p> • Робота з меню та технологічними картками (оптимізація, аудит, розробка та видпрацбвання нових, введеня у меню, сезонні та спеціальні пропозиції, банкетне меню)</p>
    <p> • Маркетінгові дослидження ( конкуренти навкруги)</p>
    <p> • Спивпраця з округою</p>
    <p> • Організація та проведення ризноманітних заходів (банкети, фуршети, ділові сніданки та вечері, харчування груп (турістічні, навчальні, ділові), корпоративні заходи, тематичні вечірки, творчі вечори та інше)</p>
    <p> • Робота з контролюючими органами</p>
    <p> • Звітність </p>
  • Керуючий рестораном ПП ТОРА ресторан Гранат <p>Управління усіма підрозділами ресторану</p>
    <p> • Збільшення ТО </p>
    <p> • Звітність власникам </p>
    <p> • Організація та проведення заходів </p>
    <p> • Співпраця із постачальниками, моніторинг ринку та пошук вигідних умов </p>
    <p> • Організація та проведення банкетів </p>
    <p> • Пошук, підбір та навчання персоналу </p>
    <p> • Робота з меню (введення нових страв, розробка банкетного меню, сезонних пропозицій, розробка акцій, пропозицій для компаній та інше) </p>
    <p> • Забезпечення життєдіяльності ресторану</p>
  • заступник директора ресторану Козирна Карта
  • Операційний директор Мережа барів і піццерія <p>Проектна аудиторська робота</p>
    <p><br />аудит роботи мережі по усіх підрозділах, включаючи бухгалтерію. <br />Оптимізація роботи мережі та окремих локацій по усіх підроздилах <br />Аудит роботи персоналу: оцінка, заміна, навчання, пошук нового кандидата <br />Планування стратегії розвітку <br />Робота з меню: аудит технологічної документації, постачальників (пошук та затвердження найкращих умов) <br />food cost, P&amp;L, kpi, ABS <br />створення стратегії упізнаваності, розвиток бренду, ребрендінг etc <br />CRM <br />Налагодження сервісу, клієнтоорієнтовності,Friendly сервіс<br />З початком війни організація волониерської роботи закладів по усіх процессах.<br /></p>

Відкрити контакти

Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua

Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua








Jobs.ua рекомендує переглянути: