Досвід роботи
<p><b>РЕЗЮМЕ</b></p><p><b></b></p><p><b> </b></p><p><b> Вакулюк Максим </b><b></b></p><p><b> </b></p> <p><b> </b></p><p><b>Дата </b><b>народження</b><b>:</b></p> <p>21.12.1976<b></b></p> <p><b> </b></p><p><b>Контактна </b><b>і</b><b>нформац</b><b>і</b><b>я:</b></p> <p>м. Київ</p><p><br></p> <p><b> </b></p><p><b> </b></p><p><b> </b></p><p><b>О</b><b>світа</b><b>:</b></p> <p>Вересень 1994 р. – червень 1998р., в/о. </p><p>Київський національний університет імені Т.Г. Шевченка.</p> <p><b>Досвід</b><b> работ</b><b>и:</b></p> <p><b> </b><b></b></p><p><b>Посада</b></p> <p><b> </b></p><p><b> 2011 р. по 2021 р .- Керуючий комплексом </b><b>Grand</b><b> </b><b>Admiral</b><b> </b><b>Resort</b><b> & </b><b>SPA</b><b> в м. Ірпінь </b>(готельно - ресторанна сфера)<b> </b></p> <p><b> </b></p><p><b> </b></p><p><b> </b></p><p><b> Обов’язки :</b></p> <ul><li>- управління та планування адміністративно-господарською діяльністю всього комплексу (ресторан, готель, СПА-центр, бухгалтерія, відділ продажів і маркетингу штат в кількості 300 осіб);</li> <li>- розроблення короткострокових та довгострокових стратегій розвитку комплексу.</li> <li>- контроль виконання всіх показників фінансової ефективності комплексу в цілому та його окремих підрозділів.</li> <li>- впровадження інформаційних технологій в діяльність комплексу</li> <li>- забезпечення поєднання економічних і адміністративних методів керівництва, матеріальних і нематеріальних стимулів підвищення ефективності діяльності комплексу і мотивації працівників</li> <li>- створення доброзичливої атмосфери для гостей, всебічне сприяння залученню нових гостей і збільшення продажів</li> <li>- досягнення:</li> <li>- збільшив прибуток комплекса на 30%</li> <li>- за час керівництва комплекс неодноразово отримував міжнародні нагороди – найкращий готель, найкращий СПА:</li> <li>2019- кращий готель Luxury SPA Hotel в Україні від World Luxury Hotel Awards</li> <li>2018- клуб получив 4 нагороди від World Luxury Hotel Award:</li> <li>Luxury Countryside SPA: Regional Winner</li> <li>Luxury Resort SPA: Country Winner</li> <li>Fine Dining Cousine: Country Winner</li> <li>Luxury Resort Restaurant: Regional Winner</li> <li>2017- клуб получив 3 нагороди від World Luxury Hotel Award:</li> <li>Luxury Country Hotel</li> <li>Luxury SPA Resort</li> <li>Luxury SPA Hotel </li> <li>2015- Grand Admiral Resort & SPA першим серед заміських клубів пройшов процедуру категоризаціі і одержав категорію «п’ять зірок»</li> <li> </li> <li> </li></ul> <p><b> </b></p><p><b>Посада</b></p> <p><b> </b></p><p><b>З 2008 р. по 2011р. – Директор ресторану в </b><b>Grand Admiral Resort & SPA</b><b> в м. Ірпінь</b></p> <p><b> </b></p><p><b> </b></p><p><b>Обов’язки :</b></p> <ul><li>- керівництво персоналом ресторану (офіціанти, адміністратори, ресторану, бармени)</li> <li>- розгляд скарг від гостей та вживання заходів щодо усунення порушень та недоліків у роботі</li> <li>- аналіз меню, аналіз продажів ресторану;</li> <li>- розробка і періодичне оновлення основного меню</li> <li>- розробка спеціальних та сезонних меню</li> <li>- організація та контроль проведення інвентаризацій</li> <li>- контроль додержання працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії, трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку</li></ul> <p><b> </b></p><p><b>Посада:</b></p><p><b> </b></p><p><b> </b></p> <p><b> </b></p><p><b>З 2006 р. по 2008 р. – Заступник директора ресторану «Ікра» м. Київ</b><b></b></p> <p><b> </b></p><p><b> </b></p><p><b>Обов’язки :</b></p> <ul><li>- управління персоналом: пошук, підбір та навчання персоналу<br> - впровадження і підтримання високих стандартів сервісу<br> - створення робочої та доброзичливої атмосфери всередині колективу<br> - проведення корпоративних заходів для створення командного духу<br> - контроль за складанням графіків роботи всіх підрозділів<br> - розробка і впровадження мотиваційної системи оплати праці персоналу</li></ul> <p><b> </b></p><p><b>Посада:</b><b></b></p> <p><b>З 1996 р. по 2006 р.- ресторан </b><b>Carte </b><b>Blanche</b><b> м. Київ (офіціант, бармен, сомельє, директор ресторану)</b><b></b></p> <p><b> </b></p><p><b>Додаткова інформація:</b><b></b></p> <p>Кваліфікований користувач MS Office, R-keeper; FIDELIO, TNG</p><p>Наявність автомобіля.</p> <p><b> </b></p><p><b> </b></p><p><b>Професійні навички:</b></p><p><b> </b></p> <p>Знання міжнародних тенденцій та трендів у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Організація і управління персоналом, вміння почати справу з «нуля», ораторські здібності, стресостійкість, аналітичні здібності, відповідальність, орієнтованість на результат.</p> <p><b> </b></p><p><b> </b></p><p><b>Персональні якості:</b></p><p><b> </b></p> Принциповість, комунікабельність, вимогливість до себе і колег, досвід роботи в команді на керівних посадах, самовіддача в роботі, бажання і вміння досягати поставлених цілей, вирішення конфліктних ситуацій, аналіз, діловий етикет і ведення переговорів, старанний - сумлінно виконую поставлені завдання, дисциплінований - дотримуюся правила внутрішнього розпорядку <p><b> </b></p><p><b>Сімейний стан:</b></p><p><b> </b></p> Одружений <p><b> </b></p> <p><b> </b></p><p><b>Тренінги, виставки</b></p><p><b> </b></p> <p>Відвідування міжнародних виставок у готельно-ресторанній сфері також Мішленівських ресторанів (Китай, Франція, Австрія, Іспанія, Швейцарія, Італія, Ірландія)</p><p>Тренінги 2018 р., 2019 р., 2020 р. –К. Куницький «Ефективний керівник»</p> <p><b> </b></p><p><b>Інтереси та захоплення:</b></p><p><b> </b></p> <p>Спорт, література.</p>