Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
<p><br /></p>
<p>Досвід роботи</p>
<p><br /></p>
<p>Шеф-повар</p>
<p>з 05.2019 по 10.2019 (5 місяців) Двір, Грузія (Ресторано готельний бізнес)</p>
<p>Самовдосконалення власного досвіду,робота з етнічними грузінами,готування класичних страв що з кухні, та з мангалу, тандиру,робота та навчання з вертелем,секрети маринування мяса,правельне маринування баранини,готування соусів.</p>
<p></p>
<p>Шеф-повар</p>
<p>з 12.2017 по 10.2018 (10 місяців)</p>
<p>Примєр палац, Київ (Ресторано готельний бізнес)</p>
<p>Розробка нового меню,навчання персоналу,ведення чек листів,листів закупки,інвентеризації. розробка сесоного меню, виведення фудкосту,закупка обладнення та інвентаря, оптимизація робочих місц.</p>
<p></p>
<p>Шеф-кухар Консультант</p>
<p>з 10.2017 по 12.2017 (2 місяці)</p>
<p>Діана відпоченковий комплекс, Львів (Ресторано готельний бізнес)</p>
<p>Ребрендінг кухні та ресторану,нове меню ресторану, та бенкетних залів, ведення документації, навчання та підбір кухарів, закупка кухоного інвентаря, та посуду . Розробка ТТК.</p>
<p></p>
<p>Бренд-Шеф</p>
<p>з 04.2017 по 08.2017 (4 місяці)</p>
<p>Зегриль, Львів (Ресторано готельний бізнес)</p>
<p>Розробка нового меню,перевірка існуючих ТТК та їх виправлення, ведення документації,інвентерезації, листи закупки,та листи списання,контроль видачі страв та таймінг видачі,підбір кухарів та їх навчання</p>
<p></p>
<p>Шеф-повар</p>
<p>з 03.2015 по 10.2016 (1 рік 7 місяців)</p>
<p>Гагарін Плаза, Одеса (Ресторано готельний бізнес)</p>
<p>Розробка сезоного меню,оновлення меню,навчання персоналу,вдосконалення робочих місц,автоматизація робочих процесів,робота з офіціантами та кухарями,проведення мастир класів, по готуваню мясних виробів, та азіацької кухні</p>
<p></p>
<p>Шеф-повар</p>
<p>з 01.2014 по 01.2015 (1 рік)</p>
<p>Стейк хаос, Харків (Ресторано готельний бізнес)</p>
<p>Робота з закупщиками,персоналом кухні,навчання кухарів,в ведення нового меню,робота з хоспером.тандиром,барбікю, розробка ТТК,робота з сувітом,вакуматором, обвалка туш свинин, та яловичини</p>
<p></p>
<p>Шеф-повар</p>
<p>з 02.2011 по 03.2013 (2 роки 1 місяць) Мясник, Інші міста(Ресторано готельний бізнес)</p>
<p>Розробка нового меню,робота з кухарями,Розробка ТТК, чек ланч листів,листів закупки ,робота з постачальниками, автомотизація робочих процесів,підбір персоналу, навчання кухарів,робота та навчання офіціантів.</p>
<p></p>
<p>Шеф повар</p>
<p>з 03.2010 по 12.2010 (9 місяців)</p>
<p>Картель, Київ (Ресторано готельний бізнес)</p>
<p>Вдосконалення страв та якість видачі,розробка нових сизоних страв ,у відповідності до порироку,навчання кухарів,документація.</p>
<p></p>
<p>Шеф-кухар</p>
<p>з 01.2010 по 02.2012 (2 роки 1 місяць) Охота, Інші міста (Ресторанний бізнес)</p>
<p>Розроблю рецептури нових страв.</p>
<p> Організовую вивчення попиту споживачів з метою забезпечення широкого асортименту страв, кулінарних виробів.</p>
<p>Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, сировину, забезпечую своєчасне їх отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.</p>
<p>Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням санітарних правил.</p>
<p>Забезпечую раціональну організацію технологічного процесу, підбираю і розміщую кухарів та інших працівників виробництва, складаю графіки виходу їх на роботу. Контролюю правильну експлуатацію технологічного обладнання, виробничого інвентарю, ваговимірювальних приладів.</p>
<p>Організовую облік і контроль складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність.</p>
<p>Контролюю дотримання працівниками правил охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку.</p>
<p>Проводю інструктаж з технології приготування їжі та роботу по підвищенню кваліфікації працівників.</p>
<p>Знаю, розумію і застосовую діючі нормативні документи, що стосуються кухні. Знаю і виконую вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуюсь норми, методи і прийоми безпечного виконання робіт. Займаюся розробкою меню і авторською кухнею.</p>
<p><br /></p>
<p>Сушист, старший зміни</p>
<p>з 12.2008 по 05.2009 (5 місяців)</p>
<p>Ресторан Мафія, Київ, Львів (ресторан піци та суші)</p>
<p>Вдосконалення особистого досвіду, та продуктивності закладу,якість видачі,та якість продукту</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Освіта</strong></p>
<p>Технлогічний</p>
<p>Технологія обробки молока мяса та риби, Київ Вища, з 2014 по 2019 (4 роки 10 місяців)</p>
<p>Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Жицького</p>
<p>Менеджер з зовнішнього – економічної діяльності сфери економіки та туризму., </p>
<p>Львов</p>
<p>Вища, з 2006 по 2012 (5 років 9 місяців)</p>
<p>Додаткова освіта</p>
<p>Мастер класи з кулінарії,готування мяса на хоспері,та тандирі (2010-2012рр.)</p>
<p>Професійні та інші навички</p>
<p>•</p>
<p>Володію і знаю китайську, тайську, японську, європейську (італій (14 років досвіду)</p>
<p>Просунутий, використовую в даний час.</p>
<p>•</p>
<p>Робота з програмами. 1С, Айко, Компас (8 років досвіду) Вільно, використовую в даний час.</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Знання мов</strong></p>
<p><br /></p>
<p>Українська ? вільно</p>
<p><br /></p>