Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
<p>Досвід роботи<strong></strong>
</p>
<p><br /></p>
<p>Начальник зміни
</p>
<p>з 03.2021 по нині (9 місяців)
</p>
<p>ТОВ "Нововолинський м'ясокомбінат", Нововолинськ (Виробництво ковбасних
</p>
<p>виробів)
</p>
<p>Контроль процесу виробництва ковбасних виробів
</p>
<p>організація ефективного виробничого процесу, планування та контроль;
</p>
<p>виробництво продукції відповідної якості з дотриманням вимог технології
</p>
<p>виробництва;
</p>
<p>контроль якості продукції на всіх етапах технологічного процессу;
</p>
<p><br /></p>
<p>Завідувач лабораторією
</p>
<p>з 07.2020 по 03.2021 (8 місяців)
</p>
<p>ТОВ "Нововолинський м'ясокомбінат", Нововолинськ (Виробництво ковбасних
</p>
<p>виробів та копченостей)
</p>
<p>Контроль вхідної сировини, контроль якості продукції на всіх етапах етапах
</p>
<p>виробництва та готової продукції
</p>
<p>Ведення журналів з оцінки якості продукції, журналів лабораторії, відбір зразків для
</p>
<p>зовнішнього моніторингу
</p>
<p>Контроль підтримки санітарного стану виробничих приміщень, гігієни персоналу
</p>
<p><br /></p>
<p>Продавець
</p>
<p>з 09.2019 по 03.2020 (6 місяців)
</p>
<p>Буфет, Київ (Громадське харчування)
</p>
<p><br /></p>
<p>Контролер якості
</p>
<p>з 05.2019 по 06.2019 (1 місяць)
</p>
<p>ПрАТ Оболонь, Київ (Виробництво безалкогольних та слабоалкогольних напоїв)
</p>
<p>Практика
</p>
<p><br /></p>
<p>Касир ТЗ
</p>
<p>з 09.2018 по 04.2019 (7 місяців)
</p>
<p>ТОВ ЕКО, Київ (Роздрібна торгівля)
</p>
<p><br /></p>
<p>Адміністратор
</p>
<p>з 04.2018 по 09.2018 (5 місяців)
</p>
<p>ФМ ГРУП, Київ (HoReCa)
</p>
<p>Організація роботи ресторану швидкого харчування
</p>
<p><br /></p>
<p>Касир
</p>
<p>з 12.2016 по 03.2018 (1 рік 3 місяці)
</p>
<p>ФМ ГРУП, Київ (HoReCa)</p>
<p>виконання планових завдань з виробництва продукції;
</p>
<p>організація ефективного використання технологічного обладнання;
</p>
<p>організація та контроль роботи персоналу.</p>
<p></p>
<p><strong>Освіта
</strong></p>
<p><br /></p>
<p>Національний Університет "Чернігівський колегіум" імені
</p>
<p>Т.Г. Шевченка
</p>
<p>Початкова освіта, педагогіка, Чернігів
</p>
<p>Вища, з 2019 по 2021 (1 рік 4 місяці)
</p>
<p>Здобула рівень вищої освіти Магістр
</p>
<p><br /></p>
<p>Національний Університет Біоресурсів і
</p>
<p>Природокористування України
</p>
<p>Харчові технології та інженерія, Київ
</p>
<p>Вища, з 2015 по 2019 (3 роки 10 місяців)
</p>
<p>Здобула рівень вищої освіти Бакалавр
</p>
<p><br /></p>
<p>Додаткова освіта
</p>
<p><br /></p>
<p>Курс" Вимоги та правила виконання стандарту ISO 22000:2018 (HACCP)" (2020)
</p>
<p><br /></p>
<p>? Навички роботи з комп’ютером
</p>
<p>Впевнений користувач Word, Excel. Знайома з програмою Profit та 1С
</p>
<p>osvita.diia.gov.ua/digigramshare/YEdqgk0AQGgHEX_ynCQ_QgBZ3iD8dLHw
</p>
<p><br /></p>
<p>Знання мов
</p>
<p>? Українська ? вільно
</p>
<p>? Російська ? просунутий<br /><br /></p>