Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.

Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!

Резюме: Бренд-шеф кухар, керивнік кулінарного підприємства (Україна)

  • Дата додавання:
  • Зарплата:
  • Місто: Україна
  • Досвід роботи: 0 рок. міc.
  • Графік роботи: полный рабочий день
  • Стать: женский

Досвід роботи

    <p dir="ltr"><strong>Дудчак Ольга Василівна</strong></p>
    <p dir="ltr">Бренд-шеф, директор кулінарного підприємства</p>
    <p>Дата народження: 16 березня 1968 р.</p>
    <p dir="ltr">Місто проживання:<strong> Київ</strong></p>
    <p dir="ltr">Можливість роботи у іншому населеному пункті: <strong>Так</strong></p>
    <p dir="ltr"><br /></p>
    <p dir="ltr"><br /></p>
    <p><strong>Досвід роботи:</strong></p>
    <p><strong><br /></strong></p>
    <p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Березень 2020 р. - грудень 2021 р. Бренд-шеф ПП "УКРПТАХОСЕРВІС". Підбір та навчання персоналу; розробка меню; тиражування продукції, у тому числі для франшизи «Фуд-мама»; координація та оптимізація роботи співробітників (30 - 200 людей). Досягнення: оптимізація роботи підприємства, що дало змогу збільшити виробництво продукції.</p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Червень 2019 р. - грудень 2019 р. Заступник директора по кулінарії у ТОВ "ОМЕГА", мережа супермаркетів “VARUS”. </p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Лютий 2018 р. - червень 2019 р. Викладач кулінарії у шоу “Від пацанки до панянки”. Новий канал. Шоу-бізнес.</p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Листопад 2016 р. - травень 2017 р. Відкриття ресторану “з нуля” “APRIORI Gasrto Love”, м. Хмельницький. </p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Березень 2015 р. - серпень 2016 р. Зав. виробництвом мережі ресторанів "Салатник", м. Київ. Підбір та навчання персоналу; розробка меню; тиражування продукції.</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Жовтень 2010 р. - грудень 2014 р. Викладач кулінарії у шоу “Від пацанки до панянки”; “Джентльменський набір”. 1+1 Медіа. Шоу-бізнес.</p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Жовтень 2008 р. - жовтень 2010 р. Зав. виробництвом готельно-ресторанного комплексу “Борисфен”, м. Київ. Підбір та навчання персоналу; розробка меню; контроль за дотриманням технології приготування страв; координація та оптимізація роботи співробітників (30 людей). Досягнення: оптимізація роботи, що призвела до зростання кількості відвідувачів; створення ексклюзивного меню, що стало хітом сезону.</p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Листопад 2006 р. - червень 2008 р. Су-шеф мережі ресторанів “Козирна карта”, м. Київ, а зокрема: “Пельменниця”, “Варенична”, “Варенична № 2”.</p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Серпень 2002 р. - червень 2005 р. Директор, шеф-кухар ресторану “Казанова”, Ізраїль, м. Нетанія. Елітний ресторан у курортному місті на березі Середземного моря. Приготування страв української, європейської, близькосхідної кухонь.</p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Липень 2000 р. - серпень 2002 р. Шеф-кухар ресторану “Оріон”, Ізраїль, м. Карміель. Приготування страв європейської кухні.</p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Січень 1993 р. - червень 2000 р. Технолог-кондитер на виробничо-торговельній кондитерській фірмі “БУКОВИНКА”, м. Чернівці. Розробка та впровадження технології виробництва ексклюзивних декорацій для тортів та тістечок. Досягнення: завдяки моїм нововведенням фабрика “БУКОВИНКА” у 2000 р. отримала Державну нагороду з рук прем’єр-міністра України.</p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Січень 1986 р. - січень 1993 р. Кухар ресторану “Дністер”, м. Чернівці.</p></li></ul><p dir="ltr"> </p>
    <p dir="ltr"> </p>
    <p dir="ltr"><strong>Освіта:</strong></p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Новосибірський державний технічний університет (м. Новосибірськ, Росія). Спеціальність - технологія продуктів громадського харчування.</p></li></ul><ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Курси по управлінню ресторанним бізнесом у Ізраїльському філіалі французької школи “Le Cordon bleu”.</p></li></ul><p dir="ltr"><strong>Ключові знання та навички:</strong></p>
    <p dir="ltr"> </p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">приготування страв різних країн світу;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">підбір та навчання персоналу;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">вміння працювати із кухонним обладнанням;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">створення ресторанного та харчового підприємства;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">розробка технологічних карт;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">ціноутворення та калькуляція страв;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">створення ексклюзивних страв;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">розрахунок калорійності та біологічної цінності страв;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">організація та контроль процесу закупівлі продуктів харчування;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">ведення документації;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">проведення інвентаризації;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">контроль якості готових страв;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">оптимізація роботи персоналу;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">володіння ПК.</p></li></ul><p><strong>Володіння мовами:</strong></p>
    <p>Українська - вільно.</p>
    <p dir="ltr">Російська - вільно.</p>
    <p dir="ltr"></p>
    <p><strong>Особисті якості:</strong></p>
    <ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">охайність;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">творчий підхід до справи (креативність); </p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">стресостійкість;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">працьовитість;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">витривалість.</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">ініціативність;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">організованість;</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">старанність; </p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">вміння працювати у команді.</p></li></ul>

    Відкрити контакти

    Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua

    Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua








    Jobs.ua рекомендує переглянути: