Резюме: Пекар-кондитер, Кухар (випічка) (Україна)
- Дата додавання:
- Зарплата:
- Місто: Україна
- Досвід роботи: 0 рок. міc.
- Графік роботи:
- Стать: мужской
Досвід роботи
<p>Сер 2021 - Лют 2022 (7 міс)</p>
<p><strong>Ресторан-кондитерська "Veronica"</strong>
</p>
<p> Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>- Приготування перших страв, сніданків, а також нескладних салатів. </p>
<p>- Виготовлення борошняних та кондитерських виробів для вітрини ресторану. </p>
<p>- Проведення переобліків.</p>
<p></p>
<p><strong>Пекар</strong></p>
<p>Жов 2020 - Бер 2021 (6 міс)</p>
<p><strong>Магазин-кав'ярня "Yizhachok"</strong>
</p>
<p> Торговля розничная / Retail </p>
<p>- Приготування заготовок для начинок та декору. </p>
<p>- Формування виробів із тіста. </p>
<p>- Вистоювання та випікання борошняних виробів. </p>
<p>- Викладання готової продукції на вітрину. </p>
<p>- Участь у переобліках та замовленні сировини для виробничого процесу.</p>
<p></p>
<p><strong>Пекар</strong></p>
<p>Гру 2019 - Тра 2020 (6 міс)</p>
<p><strong>Кав'ярня-пекарня Bon Jour Menu</strong> </p>
<p> Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>- Приготування заготівок. </p>
<p>- Випічка борошняних виробів (круасани, паніні, булки для бургерів, маффіни, піци) </p>
<p>- Декорування та видача на вітрину готової продукції.</p>
<p>- Допомога в обслуговуванні відвідувачів кафе.</p>
<p></p>
<p><strong>Пекар</strong></p>
<p>Гру 2017 - Бер 2019 (1 рік 4 міс)</p>
<p><strong>Кав'ярня - пекарня Atomic Coffee\Katz Cake</strong> </p>
<p> Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>- Випікання виробів з дріжджового та слоєно-дріжджового тіста. </p>
<p>- Декор і подача на вітрину. - Складання та прикрашання тортів. </p>
<p>- Виготовлення досить широкого асортименту продукції, замовлення індивідуального характеру, поза номенклатурою підприємства.</p>
<p></p>
<p><strong>Пекар-Кондитер</strong></p>
<p>Чер 2016 - Тра 2017 (1 рік)</p>
<p><strong>Інтернет-кондитерська «BooSweets»</strong> </p>
<p> Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>- Виготовлення та прикраса кап-кейків (не стосується роботи з мастикою) </p>
<p>- Випікання бісквітів для тортів. </p>
<p>- Складання та прикрашання тортів. </p>
<p>- Приготування, а також підготовка кенді-барів для виїзних заходів (кейк-попси, торти, маршмелоу, зефір, макаронс, капкейки, пряники) </p>
<p>- Приготування та прикраса чиз-кейків.</p>
<p></p>
<p><strong>Пекар</strong></p>
<p>Кві 2015 - Кві 2016 (1 рік 1 міс)</p>
<p><strong>Пекарня "Булка"</strong> </p>
<p> Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>- Приготування дріжджових та бездріжджових хлібів (на заквасках) </p>
<p>- Виготовлення різноманітної продукції з дріжджового та листково-дріжджового тіста. </p>
<p>- Робота з бісквітним тістом, випікання рулетів та нескладних тортів. </p>
<p>- Приготування різноманітного печива. (вівсяне, шоколадне, м'ятне, кукурудзяне, гарбузове, кокосове) </p>
<p>- Розрахунок та звіт щодо залишків. </p>
<p>- Запровадження нових рецептур (індивідуальні замовлення, не пов'язані з постійним асортиментом пекарні)</p>
<p></p>
<p><strong>Пекар</strong></p>
<p>Жов 2014 - Бер 2015 (6 міс)</p>
<p><strong>Гула Ю.Д., ФЛП (кондитерське виробництво)</strong> </p>
<p> Торговля розничная / Retail </p>
<p>- Приготування листкового тіста (робота на тістораскаточній машині) </p>
<p>- Випікання борошняної продукції з листкового тіста. </p>
<p>- Приготування тіста для маффінів, кексів та капкейків (робота на тістомісі) - Випічка маффінів, кексів та капкейків із фруктовими наповнювачами. </p>
<p>- Упаковка готової продукції.</p>
<p></p>
<p><strong>Пекар</strong></p>
<p>Січ 2014 - Вер 2014 (9 міс)</p>
<p><strong>Прянична майстерня «СмакоТая»</strong> </p>
<p> Промышленность и Производство </p>
<p>- Робота з виробничим обладнанням - тістоміс, конвекційна піч, розстоєчна шафа. </p>
<p>- Отримання та обробка сировини. </p>
<p>- Приготування тіста. </p>
<p>- Випікання розписних пряників.</p>
<p></p>
<p><strong>Пекар</strong></p>
<p>Лис 2011 - Сер 2013 (1 рік 10 міс)</p>
<p><strong>ТОВ "Лейла" (кондитерське виробництво)</strong> </p>
<p> Промышленность и Производство </p>
<p>- Обробка та відвантаження продукції замовникам. </p>
<p>- Робота з первинною документацією. - Виконання виробничого плану. </p>
<p>- Розрахунок та звіт щодо залишків. </p>
<p>- Рецептури - контроль - виконання. </p>
<p>- Складські роботи. </p>
<p>- Робота з виробничим обладнанням - тістоміс, подова піч, роторна піч, розстоєчна шафа, тістораскатка, вакуматор, ваги (електро-молекулярні) <br /></p>
<p>- Отримання та обробка сировини. </p>
<p>- Формування та випікання борошняної продукції.</p>
Відкрити контакти
Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua
Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua
Схожі резюме на роботу:Пекар-кондитер, Кухар (випічка)
- Резюме Зарплата
-
30000 грн.
-
10000 грн.
-
90000 грн.
-
60000 грн.
-
30000 грн.
-
30000 грн.
-
20000 грн.
-
18000 грн.
-
10000 грн.
-
10000 грн.