Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
<p>Орієнтована на результат, постійне вдосконалення, сильний менеджер проектів, готова навчатись і навчати, розвивати команду, напористість, вміння працювати самостійно та в команді.</p>
<p><strong>РЕЗЮМЕ:</strong></p>
<p><strong>КЛЮЧОВІ КОМПЕТЕНЦІЇ</strong></p>
<ul><li>Розробка і впровадження систем менеджменту якості на підприємствах різних галузей у відповідності до стандартів:</li><li>§ ISO 22000:2005</li><li>§ GlobalGAP_V5_Fruit &Vegetables</li><li>§ BRC Global Standard Version 7</li><li>§ ISO 9001:2015</li><li>§ ISO 13485:2018</li><li>§ VDA 6.3</li><li>§ ISO 14001:2015 </li><li>§ ISO 45001:2018</li><li>Управління проектами: уміння організовувати роботу, планувати, приймати рішення.</li><li>Бюджетування і контроль виконання бюджету відділу, проекту, тощо.</li><li>Управління і координація роботи команди, постановка і контроль виконання цілей.</li><li>Організація сертифікаційних, аудитів постачальників,аудитів замовників, тощо.</li><li>Організація і проведення внутрішніх аудитів системи менеджменту якості на підприємстві.</li><li>Контроль виконання коригуючих дій за результатами аудитів.</li><li>Здатність пристосовуватись до різних умов та стежити за належним виконанням поставлених </li></ul><p>завдань.</p>
<p><strong>ОСВІТА</strong></p>
<ul><li>§ ЮФ НУБ та П України «КАТУ» (Південна філія Національного університету Біоресурсів та </li><li>Природокористування України «Кримський Агротехнологічний університет») м. Сімферополь.</li><li>§ Внутрішній аудитор систем управління якістю (ISO 22000, BRC Global Standard Version 7, GlobalGAP_V4_V5_Fruit &Vegetables, ISO 9001:2015, ISO 13485:2018, VDA 6.3, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018)</li><li>§ Global GAP, ISO 22000, BRC Global Standard Version 7, ISO 9001:2015, ISO 13485:2018, VDA 6.3, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018</li><li>§ Проведення оцінки ризиків пов'язаних з безпечним виробництвом продуктів харчування (НАССР) </li></ul><p>на підприємствах харчової промисловості.</p>
<p><strong>ДОСВІД РОБОТИ</strong></p>
<p><strong>Останнє місце роботи 2020 – 2022 рр: ТОВ «Скандітекс». </strong></p>
<p><strong>Позиція в компанії:</strong> </p>
<p>Менеджер з систем якості з 2020 по 2021 рр.</p>
<p>Начальник відділу стандартизації та сертифікації з 2021 по 2022 рр.</p>
<p><strong>Напрямок діяльності компанії</strong></p>
<p>Виробництво медичних текстильних виробів та засобів індивідуального захисту, технічних текстильних виробів, автомобільних чохлів, сумок, виробів з натуральних, штучних тканин або їх комбінації. </p>
<p><strong>Функціонал</strong>:</p>
<ul><li>§ Розробка та впровадження системи менеджменту якості у відповідності до ISO 9001:2015, ISO 13485:2018.</li><li>§ Розробка процедур і впровадження вимог VDA 6.3 на базі ISO 9001:2015.</li><li>§ Організація, проведення і контроль виконання коригуючих дій внутрішніх аудитів.</li><li>§ Організація, проведення і контроль навчання персоналу на знання системи менеджменту якості </li><li>компанії, політик, процедур, інструкцій.</li><li>§ Налагодження комунікації щодо питань системи між керівниками відділів та працівниками.</li><li>§ Контроль досягнення показників ефективності процесів (KPI), погодження планів по досягненню встановлених показників.</li><li>§ Контроль виконання вимог та постійного покращення системи менеджменту якості. Робота над </li><li>рекламаціями, контроль виконання коригуючих дій зовнішніх та внутрішніх клієнтів.</li><li>§ Комунікація з пов`язаними відділами материнської компанії Туреччина, Ізмір.</li></ul><p><strong>Досягнення:</strong></p>
<ul><li>§ 2020 підтвердження виконання вимог ISO 9001:2015.</li><li>§ 2020 підтвердження виконання вимог 13485:2018.</li><li>§ 2021 успішне проходження аудиту постачальника, підтвердили виконання вимог у відповідності </li><li>до VDA 6.3 для компанії Volkswagen.</li><li>§ 2021 успішне проходження аудиту постачальника для компанії Audi.</li></ul><p><strong>Попереднє місце роботи 2014 – 2020рр: ТОВ «Грін Тім». </strong></p>
<p><strong>Позиція в компанії:</strong> </p>
<p>Директор зі стандартизації, сертифікації та розробки нових продуктів з 2018 по 2020 рр.</p>
<p>Директор з якості з 2015 по 2018 рр.</p>
<p>Інженер з якості з 2014 по 2015 рр.</p>
<p><strong>Напрямок діяльності компанії</strong></p>
<p>Вирощування, фасування, упаковка та переробка свіжих овочів. </p>
<p><strong>Функціонал:</strong></p>
<ul><li>Розробка специфікацій на готову продукцію, на сировину і матеріали.</li>
<li>Контроль показників безпеки сировини та матеріалів.</li>
<li>Робота з компанією по контролю шкідників.</li>
<li>Моніторинг та організація перевірки засобів вимірювальної техніки, показників безпеки </li>
</ul><p>виробництва, розробка робочих інструкцій для персоналу виробництва та забезпечення </p>
<p>потоковості процесів.</p>
<ul><li>§ Розробка планів у галузі безпеки та якості відділів компанії, контроль досягнення показників.</li></ul><ul><li>Управління виробничою лабораторією.</li>
</ul><ul><li>§ Складання бюджету відділу, бюджету проекту, підготовка проектів інвестицій, контроль виконання.</li><li>§ Управління і координація робітників відділу якості та сертифікації.</li><li>§ Контроль виконання вимог та покращення системи безпеки та якості харчових продуктів ISO 22000: 2005, BRC Global Standard Version 7.</li><li>§ Контроль безпеки та якості продукції під час первинного виробництва відповідно до вимог міжнародного стандарту Global GAP_V5.1_Fruit &Vegetables Plus NURTUR.</li></ul><ul><li>Організація, супровід і контроль результатів аудитів: внутрішніх, сертифікаційних, постачальників, тощо.</li>
<li>Розробка планів у галузі безпеки та якості відділів компанії, участь у контролі досягнення показників (KPI) відділів компанії.</li>
</ul><ul><li>§ Комунікація з експортними замовниками, щодо вимог специфікацій, підтвердження статусу надійного постачальника, проходження аудитів з контролю постачальника.</li><li>§ Контроль виконання вимог маркування та специфікацій, їх розробка з урахуванням вимог внутрішнього законодавства та країн замовників.</li><li>§ Розробка та контроль впровадження процедур контролю виробничих процесів, гігієни персоналу та інших, в рамках системи менеджменту якості. Навчання персоналу на виконання вимог процедур та політик компанії.</li><li>§ Координація проектів з розробки нових продуктів, роботи з рекламаціями, розробки та впровадження коригуючих дій.</li></ul><p><strong>Досягнення:</strong></p>
<ul><li>2015 – компанія отримала сертифікат ISO 22000:2005, сертифікат Global GAP_V4_Fruit &</li>
</ul><p>Vegetables.</p>
<ul><li>2016 –Відкриття нового виробничого цеху з підвищеним рівнем безпечності продуктів харчування і посиленою системою контролю безпечності та якості.</li>
</ul><ul><li>Компанія сертифікована за стандартом BRC Global Standard Version 7, AA Grade.</li><li>Компанія успішно пройшла наглядовий аудит за стандартом ISO 22000:2005.</li><li>Введення в експлуатацію нового складу ЗЗР та складу добрив у відповідності з вимогами GlobalGAP_V5_Fruit &Vegetables.</li><li>Відкриття лабораторії фітопатології рослин. </li><li>Впроваджена нова система контролю безпечності та якості продукції під час вирощування.</li><li>Компанія отримала можливість працювати з преміальною групою експортних замовників.</li><li>§ 2017 року – підтвердили AA Grade за стандартом BRC Global Standard Version 7.</li><li> Успішне проходження наглядового аудиту за стандартом Global GAP_V5.1_Fruit &VegetablesPlus NURTUR; </li><li>§ 2018 року - Успішне проходження аудитів контролю постачальника від експортних замовників.</li><li>Переналаштування процесів виробництва для нових продуктів, перебудова системи менеджменту якості.</li></ul><p><strong>Попереднє місце роботи ТОВ «Путина» </strong></p>
<p><strong>Позиція в компанії :</strong> завідувач виробничої лабораторії з 2013 по 2014 рр.</p>
<p><strong>Напрямок діяльності компанії</strong></p>
<p>Рибовидобувне, рибопереробне підприємство. </p>
<p><strong>Функціонал:</strong></p>
<p>? Контроль якості сировини і готової продукції.Контроль пакування та маркування готової продукції.</p>
<p>? Робота з органами державного контролю та нагляду.</p>
<p>? Облік сировини та готової продукції. Видача документів з якості. </p>
<p><strong>Досягнення:</strong></p>
<p>? Атестація виробничої лабораторії</p>
<p><strong>Попереднє місце роботи: Керченська державна лікарня ветеринарної медицини</strong></p>
<p><strong>Позиція:</strong> офіційний лікар ветеринарної медицини на переробних підприємствах з 2010 по 2013 рр.</p>
<p><strong>Функціонал:</strong></p>
<p>? Державний контроль вхідної сировини та вихідної продукції на підприємствах.</p>
<p>? Робота з державними документами, що підтверджують якість та безпеку продукції тваринного </p>
<p>Походження.</p>
<p><strong>НАВИЧКИ</strong></p>
<p>Вміння працювати з програмами MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Visio, Teams, Outlook Express).</p>
<p>Вільне володіння англійською мовою, рівень: Pre – intermediate.</p>
<p>Водіння автомобіля.</p>