Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
Керуюча рестораном Мережа This is Пивбар <p>Планування, організація та контроль
роботи ресторану, мотивація персоналу,
контроль виконання фінансових показників
по товарообігу та бюджетуванню, планування
та контроль витрат та фот, аналіз
діяльності та звітність, оптимізація
витрат та товарних залишків, аналіз
переобліків, атестація персоналу,
ведення об'єкта в умовах карантину,
Кайдзен впровадження та
підтримання.</p>
<p>
Кількість підлеглих: 176 осіб</p>
Директор ресторану грузинської кухні Хачапурі та Вино Мережевий заклад FM GROUP <p>Планування, організація та контроль
роботи ресторану, мотивація персоналу,
постановка цілей на бюджетний період,
виконання фінансових показників
товарообігу та бюджетування, контроль
витрат та фот, аналіз діяльності,
переобліки, оптимізація витрат, підбір
персоналу, навчання, адаптація, мотивація.</p>
<p>
Кількість підлеглих: 50 осіб</p>
Керуюча мережею закладів грузинська та українська кухні по регіонах ТОВ «Українська Варенична», м. Чернігів, Житомир, Черкаси, Київ <p>Відкриття об'єктів громадського
харчування з нуля (грузинська та
українська кухні) по регіонах –
організація та контроль за
проектно-будівельними роботами,
бюджетування, замовлення та закупівля
обладнання, посуду, пошук та підбір
співробітників, навчання персоналу,
дозвільна документація, пошук та
укладання договорів з постачальниками,
контроль закупівель, управління та
контроль роботи закладів після відкриття,
прописування та впровадження стандартів
роботи закладу.</p>