Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
<p><strong>Пивний Сомельє</strong></p>
<p>окт 2020 - настоящее время (2 года 1 мес)</p>
<p><strong>THIS IS ПИВБАР</strong> </p>
<p> Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>* Робота з гостями. Щоденна робота в залі: допомога у виборі напоїв за смаком для гостей, супровід гостей з підбору напоїв.</p>
<p>* Робота з співробітниками в залі. Пивний гід відповідає на питання офіціантів, консультує щодо правильного вибору напоїв для гостей, перевірка знань офіціантів, спостереження за правильністю прийняття замовлення та коригування помилок, при їх наявності.</p>
<p>* Навчання співробітників. Пивний гід стежить за якістю знань співробітників і регулярно бере участь в навчанні: читає лекції, розповідає інформацію про напої, як особисто, так і на п'ятихвилинках.</p>
<p>* Інформування співробітників про новинки бару. Пивний гід відповідає за поширення інформації про нові позиції, гостьових кранах, презентаціях, бірдюкейшенах, тижнях культур і т.д.</p>
<p>* Робота з оновленням меню. Інформує про оновлення меню Пивний гід готує інформацію про новий напій; так само Пивний гід готує короткий опис (для меню), повний опис (для Бітрікс.24), виробляє вичитку помилок в меню, коригує маршрути (поточні, на доставку, сліпі дегустація), перевіряє правильність інгредієнтів коктейлів. Також поширення інформації про оновлення.</p>
<p>* Організація зустрічей пивоварів на презентації гостьового крана (в ресторані).</p>
<p>* Створення та редагування навчальний матеріал для співробітників і стажистів. Презентації, таблиці, апгрейди і т.д.</p>
<p>* Відстеження трендів пивоваріння та інших алкогольних напоїв. Регулярне вивчення трендів за допомогою інтернету / фестивалів / навчань</p>
<p>* Рішення за якістю продукту з бару. При скаргах, або будь-якому іншому виявленні дефекту напою, пивний гід зобов'язаний перевірити напій на відповідність високих стандартів мережі.</p>
<p>* Спостереження за правельною видачею барної продукції.</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Бармен</strong></p>
<p>июл 2018 - окт 2020 (2 года 4 мес)</p>
<p><strong>THIS IS ПИВБАР</strong> </p>
<p> Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>*Приготовление алкогольных и безалкогольных напитков</p>
<p>*Контроль и отдача напитков соответственно стандартам заведения</p>
<p>*Организация работы бара: наличие заготовок, алкоголя, отсутствие стоп-листа</p>
<p>*Заявки и прием товара</p>
<p>*Контроль порядка и чистоты на баре и складах</p>
<p>*Контроль сроков хранение, маркировки</p>
<p>*Контроль наличия акцизных марок и документов на продукцию</p>
<p>*Контролью и соблюдения кассовой дисциплины, расчет гостей.</p>
<p>*Кураторство (обучения и сопровождения стажеров в течение стажировки) </p>
<p>*Быстрое и качественное обслуживание гостей по сервис стандартам компании.</p>
<p>*Участия в программе Kaizen (Улучшая стандартизованные действия и процессы, цель кайдзен - производство без потерь)</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Бармен-кассир</strong></p>
<p>дек 2017 - июн 2018 (7 мес)</p>
<p><strong>Pesto Cafe</strong> </p>
<p> Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>*Приготовление алкогольных и безалкогольных напитков</p>
<p>*Работа с кассой, расчет гостей.</p>
<p>*Контроль и отдача напитков соответственно стандартам заведения</p>
<p>*Организация работы бара: наличие заготовок, алкоголя, отсутствие стоп-листа</p>
<p>*Заявки и прием товара</p>
<p>*Контроль порядка и чистоты на баре и складах</p>
<p>*Контроль сроков хранение, маркировки</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Старший Бармен</strong></p>
<p>май 2017 - окт 2017 (6 мес)</p>
<p><strong>Вэтнамская Бистрономия "Chang"/ Ресторан Грузинской кухни "Чічіко"</strong> </p>
<p> Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>*Приготовление алкогольных и безалкогольных напитков</p>
<p>*Отдача напитков соответственно стандартам заведения</p>
<p>*Организация работы бара: наличие заготовок, алкоголя, отсутствие стоп-листа</p>
<p>*Контроль порядка и чистоты на баре и складах</p>
<p>*Контроль сроков хранение, маркировки</p>
<p>*Контроль наличия акцизных марок и документов на продукцию</p>
<p>*Быстрое и качественное обслуживание гостей</p>
<p>*Обслуживание быстро и качественно сразу два ресторана.</p>
<p>*Заявки,работа с поставщиками, документацией. </p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Старший бармен</strong></p>
<p>окт 2016 - фев 2017 (5 мес)</p>
<p><strong>Grill-bar Melrose</strong> </p>
<p> Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>*Приготовление алкогольных и безалкогольных напитков</p>
<p>*Контроль и отдача напитков соответственно стандартам заведения</p>
<p>*Организация работы бара,контроль продукции,обслуживание барного оборудования.</p>
<p>*Заявки и прием товара</p>
<p>*Контроль порядка и чистоты на баре и складах</p>
<p>*Контроль сроков хранение, маркировки</p>
<p>*Контроль наличия акцизных марок и документов на продукцию</p>
<p>*Составление графика работы барменов</p>
<p>*Быстрое и качественное обслуживание гостей</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Бармен</strong></p>
<p>май 2016 - окт 2016 (6 мес)</p>
<p><strong>Takis Taverna bar </strong> </p>
<p> Торговля розничная / Retail </p>
<p>*Открытия бара с нуля. </p>
<p>*Составления коктейльной карты. (тех.карты, форм подачи, и.т.д)</p>
<p>*Усовершенствование знаний в миксологии напитков.</p>
<p>*Фирменные коктейли для заведения.</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Бармен-администратор</strong></p>
<p>авг 2015 - ноя 2015 (4 мес)</p>
<p><strong>Шоколадный Дом Von Kluschke</strong> (chocolate-house.com.ua/)</p>
<p>до 20 сотрудников Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p>*Организация работы официантов</p>
<p>*Разработка и внедрение мероприятий по увеличению объема продаж </p>
<p>*Контроль соблюдения кассовой дисциплины</p>
<p>*Работа с поставщиками</p>
<p>*Проведение инвентаризации, учет ТМЦ и т.д.</p>
<p>*Приготовление кофе и кофейных напитков, коктейлей.</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Бармен-кассир </strong></p>
<p>окт 2014 - июл 2015 (10 мес)</p>
<p><strong>SkyPark</strong> </p>
<p>от 50 до 100 сотрудников Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p> Бармен-кассир с функциями администратора зала.</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Бармен-официант</strong></p>
<p>мар 2013 - сен 2013 (7 мес)</p>
<p><strong>Паб "Va-Bank"</strong> </p>
<p>до 20 сотрудников Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Официант</strong></p>
<p>фев 2012 - май 2012 (4 мес)</p>
<p><strong>Ресторан Дніпро</strong> (www.dniprohotel.ua)</p>
<p>от 50 до 100 сотрудников Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы </p>