Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
<p><strong>Старший Бармен</strong> Квітень 2023 - Жов 2023</p>
<p>(Season Project) Dniprovska Riviera • Киев </p>
<p></p>
<p>• Замовлення та контроль якості продуктів для бара, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад</p>
<p>• Контроль якості продукції</p>
<p>• Контроль чистоти бару</p>
<p>• Навчання та контроль персоналу бару</p>
<p>• Підтримка санітарних норм</p>
<p>• Приготування коктейлів за точними рецептами</p>
<p>• Допомога у створенні нового, сезонного та барного меню</p>
<p>• Робота з касою</p>
<p>• Інвентаризація</p>
<p></p>
<p></p>
<p> </p>
<p><strong>Старший Бармен</strong> Вересень 2020 - Травень 2023</p>
<p>Argentina Grill • Київ </p>
<p></p>
<p>• Замовлення та контроль якості продуктів для бара, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад</p>
<p>• Контроль якості продукції</p>
<p>• Контроль чистоти бару</p>
<p>• Навчання та контроль персоналу бару</p>
<p>• Підтримка санітарних норм</p>
<p>• Приготування коктейлів за точними рецептами</p>
<p>• Допомога у створенні нового, сезонного та барного меню</p>
<p>• Інвентаризація</p>
<p></p>
<p></p>
<p> </p>
<p><strong>Старший Бармен</strong> Грудень 2018 - Травень 2020</p>
<p>Yopo Tiki bar & Taino Gastronomic restaurant • Пунта Кана </p>
<p></p>
<p>• Замовлення та контроль якості продуктів для бара, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад</p>
<p>• Контроль якості продукції</p>
<p>• Контроль чистоти бару</p>
<p>• Навчання та контроль персоналу бару</p>
<p>• Підтримка санітарних норм</p>
<p>• Приготування коктейлів за точними рецептами</p>
<p>• Допомога у створенні нового, сезонного та барного меню</p>
<p>• Робота з касою</p>
<p>• Інвентаризація</p>
<p></p>
<p></p>
<p><strong>Старший Бармен</strong> Жов 2017 – Вересень 2018</p>
<p>The Burger • Київ</p>
<p></p>
<p>• Замовлення та контроль якості продуктів для бара, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад</p>
<p>• Контроль якості продукції</p>
<p>• Контроль чистоти бару</p>
<p>• Навчання та контроль персоналу бару</p>
<p>• Підтримка санітарних норм</p>
<p>• Приготування коктейлів за точними рецептами</p>
<p>• Інвентаризація</p>
<p></p>
<p></p>
<p><strong>Бармен</strong> Травень 2016 - Квітень 2017</p>
<p>The Cake • Київ</p>
<p></p>
<p>• Замовлення та отримання товару зі складу</p>
<p> • Підготовка бара до работи</p>
<p>• Приготування коктейлів за точними рецептами</p>
<p>• Інвентаризація триває</p>
<p></p>
<p></p>
<p><strong>Бармен</strong> Січень 2013 - Травень 2016</p>
<p> Space bar • Москва </p>
<p></p>
<p> • Замовлення та отримання товару зі складу</p>
<p> • Підготовка бара до работи</p>
<p>• Приготування коктейлів за точними рецептами</p>
<p>• Інвентаризація триває</p>
<p></p>
<p></p>
<p><strong>Старший Бармен</strong> Жов 2010 - Вересень 2012</p>
<p> T.G.I. Friday’s • Київ </p>
<p></p>
<p>• Контроль якості продукції</p>
<p>• Контроль чистоти бару</p>
<p>• Навчання та контроль персоналу бару</p>
<p>• Допомога у створенні нового, сезонного та барного меню</p>
<p>• Замовлення та отримання товару зі складу</p>
<p>• Підготовка бара до работи</p>
<p>• Приготування коктейлів за точними рецептами</p>
<p>• Інвентаризація</p>
<p>• Робота з касою</p>
<p></p>
<p></p>
<p><strong>Бармен </strong>Жов 2007 - Червень 2010</p>
<p>O’Brien’s Irish Pub • Київ</p>
<p></p>
<p> • Замовлення та отримання товару зі складу </p>
<p>• Підготовка бара до работи</p>
<p>• Приготування коктейлів за точними рецептами, робота з пивною системою</p>
<p>• Інвентаризація</p>
<p></p>
<p></p>
<p><strong>ПРО МЕНЕ</strong> </p>
<p>Цікавлюся технікою приготування їжі та фізикою процесів. Люблю читати та маю широкий кругозір. Мені подобається спілкуватися та навчатися на досвіді міжнародних команд. Нові виклики та розробки завжди мені цікаві. Маю великий досвід роботи у різних типах барів та ресторанів. Доброзичливий.</p>
<p></p>
<p><strong>ОСОБИСТІ ЯКОСТІ</strong> </p>
<p> ? емоційна стійкість</p>
<p> ? творчий підхід до виконання повсякденної роботи</p>
<p> ? вміння встановлювати відносини у команді</p>
<p> ? відповідальність</p>
<p> ? точність</p>
<p> ? чистота</p>
<p> ? добре самоорганізован</p>
<p> ? фізична та розумова витривалість</p>