Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
інженер з якості ПрАТ "АПК-ІНВЕСТ" <p>- Підтримання системи менеджменту якості і безпечності харчових продуктів згідно вимог стандарту
<strong>ISO</strong><strong>
22000:2018, </strong><strong>FSSC</strong><strong>
22000.</strong></p>
<p>- Організація сертифікації систем менеджменту.</p>
<p>- Організація робіт по підтриманню виробничої санітарії, згідно вимог міжнародних харчових стандартів <strong>ISO</strong><strong> 22000:2018, </strong><strong>FSSC</strong><strong> 22000.</strong></p>
<p>- Робота з рекламаціями, розроблення, впровадження та контроль критеріїв моніторингу процесів. </p>
<p>- Планування та організація проведення внутрішніх аудитів в структурних підрозділах, контроль впровадження коригуючи та запобіжних дій.</p>
<p>- Підготовка звіту про функціонування інтегрованої системи менеджменту на підприємстві. </p>
<p>- Проведення тестування для новоприйнятого персоналу та у працівників виробництва. </p>
<p>- Перевірка знань гігієнічних норм у новоприйнятого персоналу та у працівників виробництва, які були зафіксовані у порушенні вимог санітарії . Складання звітності для вищого керівництва.</p>
<p>- Підготовка порівняльних даних щодо асортименту продукції.</p>
інженер з якості ТДВ "УКРОЛІЯПРОДУКТ" <p>- Підтримання та вдосконалення інтегрованої системи менеджменту.</p>
<p>- Організація робіт по підтриманню виробничої санітарії, згідно вимог міжнародних харчових стандартів ISO 9001, ISO
22000:2005, FSSC 22000:2013, Halal, Kocher.</p>
<p>- Проведення заходів щодо підвищення якості продукції, підготовка її до державної атестації і сертифікації, розробка і впровадженням систем управління якістю, стандартів і нормативів, показників, що регламентують якість продукції (робіт, послуг), найдосконаліших методів контролю.</p>
<p>- Робота з рекламаціями, розроблення, впровадження та контроль критеріїв моніторингу процесів.</p>
<p>- Здійснення контролю за діяльністю структурних підрозділів підприємства по забезпеченню ними функціонування діючої системи управління якістю та безпечністю.</p>
<p>- Планування та організація проведення внутрішніх аудитів в структурних підрозділах, контроль впровадження коригуючи та запобіжних дій.</p>
<p>- Проведення планових навчань по системі управління якістю та безпечністю продуктів працівникам та виробникам.</p>
<p>- Підготовка звіту про функціонування інтегрованої системи менеджменту на підприємстві.</p>