Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
<p>ВІКТОР<br />СЕРГІЙОВИЧ<br />Д?ЯЧЕНКО<br />Су-шеф, старший кухар<br />ПРО СЕБЕ<br />Впевненість, стресостійкість, комунікабельність,<br />відповідальність, цілеспрямованість, здатність швидко<br />навчатися, вміння працювати в команді, організаторські<br /> здібності, вміння орієнтуватися і приймати рішення в<br />нестандартних ситуаціях. 6 років працюю кухарем/Су-шефом<br />Пройшов довгий шлях від працівника без навичок до<br />[відкрити контакти] професійного рівня. Впевнений що можу принести користь<br />своїй державі у своїй сфері , вмотивований готувати для Армії<br /><br />м.Київ, вул.М.Василенко 25 кв. 56 ДОСВІД РОБОТИ<br />ресторан "Публіцист" 2021 –2022<br /><br /></p>
<p>ОСВІТА </p>
<p><br /></p>
<p>Кухар<br />Приготування італійських та іспанських страввикористання<br />аутентичних рецептів відповідно.Забезпечення високої якості<br />СЗШ№104 ім.О.Ольжича<br />готових страв та їх подача гарячими до сервірування.Дотримання<br />повна загальна середня освіта санітарних та гігієнічних норм під час роботи на кухні. Контроль за<br />Атестат КВ49698634 дотриманням санітарних та гігієнічних норм НАССР<br /><br /></p>
<p>Економіко-правовий фаховий ресторан "Чорноморка" 2019-2020 2022<br />коледж ККІБіП Кухар-універсал,Су-шеф<br />здобув професію Кухар ІІІ розряду Планування та підготовка меню, з фокусом на страви з<br />Свідоцтво КВ52798561 морепродуктів.Обробка та приготування багатьох морепродуктів<br />(осетер,лобстер,камбала,лосось цикл повної обробки) з<br />Київський кооперативний інститут урахуванням витребованих стандартів. Організація та нагляд за<br />бізнесу і права роботою вітрини з морепродуктами та устричного<br />Харчовий інжинер 2021-2024/2025 басейну.Координація роботи кухні та відділу обслуговування.<br />ресторан "Menya Musashi" 2017-2018<br /><br /></p>
<p>НАВИЧКИ Кухар<br /><br /></p>
<p>Приготування страв паназіатської кухні, зокрема страв WOK та<br />Володіння кухарськими навичками і раме.Забезпечення високої якості та швидкості приготування<br />страв, відповідно до вимог ресторану і стандартів паназіатської<br />техніками на високому рівні<br />кухні<br /><br /></p>
<p>Уміння розбиратися в якості та свіжості ресторан "Життя як відпочинок 2023<br />продуктів,знання санітарно-гігієнічних Приготування страв європейської та української кухонь, ,<br />приготування бенкетів 100+ людей<br />норм<br /><br /></p>
<p>Посвідчення з охорони праці до 2027 ВНЗ КОР "Васильківськоий<br />2024-...<br />Організую стабільну роботу професійний ліцей"<br />Проводжу власні майстеркласи , навчаю студентів професії<br />виробництва.Уміння розподіляти і кухар,класний керівник<br />координувати роботу обслуговуючого ВІДГУКИ<br />персоналу Вікторія Леонідівна Рушана Галієва<br />Посвідчення водія Кат.В до 2054р адміністратор Чорноморки керуюча Життя як відпочинок<br />номер:[відкрити контакти]<br /><br /></p>
<p>МОВИ<br />номер:[відкрити контакти]<br />Назар Жук Людмила Юр’ївна<br />старший кухар / Су-шеф наставник виробничого навчання<br />Англійська рівень В1 номер:[відкрити контакти] номер:[відкрити контакти]</p>