Резюме: Шеф кондитер (Україна)
- Дата додавання:
- Зарплата:
- Місто: Україна
- Досвід роботи: 0 рок. міc.
- Графік роботи: полный рабочий день
- Стать: мужской
Досвід роботи
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>ОСВІТА </strong></p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Період</strong></p>
<p><strong>Навчальний заклад</strong></p>
<p><strong>Спеціальність</strong></p>
<p>1999-2004</p>
<p>Ліцей №42, м. Краматорськ</p>
<p>Повар-кондитер, офіціант</p>
<p>1991-1994</p>
<p>Ліцей №28 ,м. Краматорськ</p>
<p>Промислове та громадянське будівництво<br /></p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>ДОСВІД РОБОТИ</strong></p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Період</strong></p>
<p><strong>Посада</strong></p>
<p><strong>Компанія</strong></p>
<p><strong>Місто</strong></p>
<p>2021 - 2022</p>
<p>Шеф-кондитер</p>
<p>Апарт-готель «ХВОЯ»</p>
<p>Буковель, Україна</p>
<p>2019 - 2021</p>
<p>Зав. виробництвом</p>
<p>Компанія «Тортія»</p>
<p>Харків, Україна</p>
<p>2018 - 2019</p>
<p>Шеф-консультант</p>
<p>Мережа MK Corporation «Afsona, Travellers Café, Taksim» (Казахстан)</p>
<p>Октобе, Алмати, Казахстан</p>
<p>2018</p>
<p>Шеф-консультант</p>
<p>Компанія «Gastronomic Associations» </p>
<p>Харків, Україна</p>
<p>2017 - 2017</p>
<p>Шеф-консультант</p>
<p>Компанія «Sweet fashion HOUSE»</p>
<p>Гонконг, Китай</p>
<p>2014 - 2016</p>
<p>Шеф-консультант</p>
<p>Мережа кондитерських «Kseni Mademoiselle»</p>
<p>Денвер, штат Колорадо, США</p>
<p>2013 - 2014</p>
<p>Бренд Шеф</p>
<p>Компанія «7 Континентів»</p>
<p dir="ltr"> (Pizza & Grill)</p>
<p>Одеса, Україна</p>
<p>2012</p>
<p>Шеф-консультант</p>
<p>Готель «Жардін»</p>
<p>Одеса, Україна</p>
<p>2011 - 2012</p>
<p>Шеф-кондитер</p>
<p>Ресторан «Монако» </p>
<p>Київ, Україна</p>
<p>2009 - 2010</p>
<p>Шеф-кондитер</p>
<p>Компанія “LOLIPOP”</p>
<p>Київ, Україна</p>
<p>2009</p>
<p>Шеф-консультант</p>
<p>Компанія“Resta”: “Steak House”, “Kompot”, “Dacha”, “Pan Pizza”</p>
<p>Одеса, Україна</p>
<p>2007 - 2009</p>
<p>Шеф-кондитер</p>
<p>Ресторан «Avalon»</p>
<p>Київ, Україна</p>
<p>2006 - 2007</p>
<p>Бренд Шеф</p>
<p>Ресторан « Маріо» та мережа супермаркетів «Обжора»</p>
<p>Київ, Україна Донецьк, Україна</p>
<p>2005 - 2006 </p>
<p>Шеф-кондитер </p>
<p> Готелі “Radisson SAS” Hotel 4*+,</p>
<p>Київ, Україна</p>
<p>2004 - 2005</p>
<p>Шеф-консультант</p>
<p>Ресторан " Terassa " в готелі " Vozdvizhensky</p>
<p>Київ, Україна</p>
<p>2002 - 2004 </p>
<p>Шеф-кондитер</p>
<p>Ресторан ««Разгуляєво», мережа «Мировая карта»</p>
<p>Київ, Україна</p>
<p>2000 - 2002 </p>
<p>Кондитер-дизайнер</p>
<p>Компанія “A.B.K.”</p>
<p>Донецьк, Україна</p>
<p>1999 - 2000 </p>
<p>Кондитер-дизайнер </p>
<p>Центр “Torgservice”,</p>
<p>Краматорськ, Україна</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ</strong></p>
<ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Переможець конкурсу «Кращий десерт року в Україні», Київ, 2014</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Переможець конкурсу «Кращий десерт року в Україні» , Київ, 2012</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Чемпіон України по кондитерському мистецтву, Київ, 2011 </p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Учасник світового турне від Pinchuk Art Centre , Київ, 2011</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Переможець фестивалю «Торська полянка», Краматорськ, 2000</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Багаторазовий учасник телевізійних кулінарних і ресторанних проектів</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Маю досвід проведеннямайстер-класів, лекцій.</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Веду активний і здоровий спосіб життя. Не маю шкідливих звичок.</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Люблю подорожувати, захоплююсь фотографією.</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Водійські права категорії «B», «С».</p></li></ul><p><strong>ДОДАТКОВІ НАВИЧКИ</strong></p>
<ul><li dir="ltr"><p dir="ltr">Досвід відкриття кондитерських «з нуля», а також консалтинг кафе, ресторанів і виробничих підприємств.</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Виконання обов'язків менеджера – організація заходів (в т.ч. VIP-рівня), участь в розробці стратегії кондитерських і ведення переговорів.</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">Організація та контроль кейтерінгового обслуговування.</p></li></ul><p><strong>Пройдені майстер-класи:</strong></p>
<ul><li dir="ltr"><p dir="ltr"> «YES I Can»</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">«Особливості використання екзотичних продуктів - компаніяAgroFoods</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">«Нові тенденції у використанні заморожених овочів і фруктів» - компанія Bonduelle</p></li></ul>
Відкрити контакти
Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua
Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua
Схожі резюме на роботу:Шеф кондитер
- Резюме Зарплата
-
договорная
-
90000 грн.
-
20000 грн.
-
20000 грн.
-
25000 грн.
-
договорная
-
договорная
-
120000 грн.
-
60000 грн.
-
35000 грн.